Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies).

Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

SutinkuUždaryti
0

Jūsų krepšelis yra tuščias

Prekių krepšelis

Prekių krepšelis

Jūsų krepšelis yra tuščias

Partneriai

Partneriai

Labai šviežias ir skanus maistas, didelis pasirinkimas vegetarams

PDFSpausdinti
Baltas vynas

Renkantis baltą vyną žinokite:  baltieji vynai patiekiami prieš raudonuosius, jauni prieš išlaikytus, sausi anksčiau nei saldūs, lengvi prieš koncentruotus, paprasti prieš sudėtingus. Dar viena  taisyklė: vyno skonis, aromatas ir stiprumas turi harmoningai derėti su skoninėmis patiekalo savybėmis, sudaryti reikalingą pusiausvyrą. Vyno skonis neturi dominuoti maisto, su kuriuo vynas geriamas, skonio atžvilgiu. Ir atvirkščiai. Baltieji vynai idealiai dera prie paukštienos, jūros produktų, dešros gaminių, švelnių sūrio rūšių.

Pirmuosius žingsnius vyno pasaulyje žengiantiems žmonėms patartina iš pradžių etiketėje perskaityti vynuogių veislės pavadinimą ir ragaujant atsakyti sau, ar vynas – jūsų skonio. Vynuogių veislių, iš kurių gaminami vynai, yra tūkstančiai. Visos jos pasižymi skirtingais aromatais, skoniu. Tad jeigu vienos ar kitos vynuogių veislės skonis nepatiks, nesustokite – tiesiog ieškokite dar neragautų, kol rasite tai, kas jums skanu. Kai surasite savo skonio vynuoges, bandykite jų vynus rinktis iš skirtingų šalių, regionų. Ta pati vynuogių veislė, užauginta skirtingo klimato geografinėse vietovėse ir taikant skirtingus vyno gamybos būdus, taip pat skirsis skoninėmis savybėmis.


Rodoma 1 - 18 iš 38

3421149070117
15,00 €
 
(0)
Bianco Del Pavone
 
(0)
Bianco di Custoza Doc
 
(0)
Bianco Ridello
 
(0)

Rodoma 1 - 18 iš 38