Prekių sąrašas pagal prekės ženklą Nicolas Feuillatte
-
Nicolas Feuillatte Sélection Brut
37,00 €Putojantis sausas baltas vynas su saugoma kilmės vietos nuoroda
Regionas: Champagne, Prancūzija. Pagamintas iš Meunier (50%), Pinot Noir (40%), Chardonnay (10%) rūšies vynuogių. Tinka prie minkštų Comté sūrių (brandinto 12 – 18 mėn.), plikytų sūrio pyragėlių, keptos vištienos su daržovėmis, užkeptų austrių, pekino anties su sojų padažu ar lengvų desertų.
Rekomenduojama pateikti 7 – 8 °C temp.
Apdovanojimai: Japan Wine Challenge 2018 – bronzos medalis;
Gerhard Eichelmann Champagne Guide 2017 – 2 žvaigždės;
Wine Enthusiast 2017 (gruodis) – 87 taškai.
Tūris 0,75 L. ALK. 12 % tūrio.
-
Nicolas Feuillatte Selection Champagne Demi-Sec
35,00 €Pusiau sausas baltasis rūšinis putojantis vynas su saugoma kilmės vietos nuoroda.
Regionas: Champagne, Prancūzija. Pagamintas iš Meunier (50%), Pinot Noir (40%), Chardonnay (10%) rūšies vynuogių. Tinka prie „Roquefort“ sūrio ir kriaušių užkandžių, vištienos su kariu patiekalų, saldžiai aštrių krevečių, keptų „Foie gras“ ančių kepenėlių, varškės su uogomis desertų, arba vartoti vieną.
Rekomenduojama pateikti 10 - 12 °C temp.
Tūris 0,75 L. Alk. 12% tūrio.
-
Šampanas Nicolas Feuillatte Reserve Exclusive Champagne Brut
39,00 €Putojantis sausas baltas vynas su saugoma kilmės vietos nuoroda
Regionas: Champagne, Prancūzija. Pagamintas iš Meunier (40%), Pinot Noir (40%), Chardonnay (20%) rūšies vynuogių. Tinka prie užkandžių su rūkyta lašiša, brandinto karvės pieno „Beaufort“ sūrio, vištienos suktinukų su daržovėmis, krevėčių, žuvies su kokoso pienu patiekalų, suktinukų iš jūros ešerio „sashimi“.
Rekomenduojama pateikti 7 – 8 °C temp.
Apdovanojimai: Wine Spectator 2018 (gruodis) – 91 balas.
Decanter World Wine Awards 2018 – bronzos medalis;
International Wine & Spirit competition 2018 – sidabro medalis;
Vinalies Internationales 2018 - sidabro medalis
Tūris 0,75 L. ALK. 12 % tūrio.
-
Nicolas Feuillatte Grand Cru Blanc de Noirs Champagne Brut
58,00 €Sausas baltasis rūšinis putojantis vynas su saugoma kilmės vietos nuoroda.
Regionas: Champagne, Prancūzija. Pagamintas iš Pinot Noir rūšies vynuogių.
Tinka prie tuno tartaro su sezamo sėklomis, jautienos carpaccio su žemės riešutais, austrių gratinu su šampano zabaglione, arba vartoti kaip aperityvą.
Rekomenduojama pateikti: 10 - 12 °C temp.
Apdovanojimai: The Pinot Noir Masters 2019 – sidabro medalis;
Bettane and Desseauve Guide 2019 – 13,5/20 balų.
Tūris 0,75 L. Alk. 12% tūrio.
-
Nicolas Feuillatte Collection Vintage Blanc de Blancs Champagne Brut
46,00 €Sausas baltasis rūšinis putojantis vynas su saugoma kilmės vietos nuoroda.
Regionas: Champagne, Prancūzija. Pagamintas iš Chardonnay rūšies vynuogių.
Tinka prie lašišos tartare su sezamo sėklomis, mėtinių ožkų sūrio suktinukų, keptų krevečių, risotto su žaliaisiais smidrais, veršienos troškinio, kepto jūros ešerio šampano padaže, arba kaip aperityvas.
Rekomenduojama pateikti: kaip aperityvą 7 - 8 °C temp.; su maistu 10 - 12 °C temp.
Apdovanojimai: The Global Chardonnay Masters 2018 – sidabro medalis;
Wine spectator 2018 December – 92 iš 100 balų.
Tūris 0,75 L. Alk. 12% tūrio.
-
Nicolas Feuillatte Champagne Brut Vintage
65,00 €Putojantis sausas baltas vynas su saugoma kilmės vietos nuoroda
Regionas: Champagne, Prancūzija.
Pagamintas iš Meunier, Pinot Noir, Chardonnay rūšies vynuogių sumaišytų lygiomis dalimis.
Tinka prie minkštai virtų kiaušinių su kumpiu, kepto ožkos sūrio su medumi, „Comte“ rūšies sūrių (brandintų 18, 24 ir 48 mėn.), užkeptos menkės tešloje su aštriu grybų padažu, omarų, ančių kepenėlių, liesos žuvies su baltaisiais trumais patiekalų.
Rekomenduojama pateikti, kaip aperityvą 7 – 8 °C temp.; su maistu 10 -12 °C temp.
Apdovanojimai: The Global Champagne Masters 2018 – sidabro medalis. Decanter World Wine Awards 2018 – bronzos medalis;
International Wine & Spirit competition 2018 – sidabro medalis;
Tūris 0,75 L. ALK. 12 % tūrio.
-
Nicolas Feuillatte Palmes d'Or Champagne Brut
137,00 €Sausas baltasis rūšinis putojantis vynas su saugoma kilmės vietos nuoroda.
Regionas: Champagne, Prancūzija. Pagamintas iš Pinot Noir (50%), Chardonnay (50%) rūšies vynuogių.
Tinka prie brandinto „Parmesan“ rūšies sūrio, keptų jūros šukučių, veršienos ir medaus suktinukų, „Foie gras“ su perlinių kruopų koše, bulviniais balneliais su ikrais, jūros ešerio file citrusinių vaisių padaže, triušienos su juodaisiais trumais, arba vartoti kaip aperityvą.
Rekomenduojama pateikti: derinant su maistu 10 - 12 °C temp., kaip aperityvą 7 - 8 °C temp.
Apdovanojimai: Bettane & Desseauve Wine Guide 2018 – 15/20 balų; Gerhard Eichelmann Champagne Guide 2017 – 4 žvaigždės; Champagne
Masters 2017 – sidabro medalis.
Tūris 0,75 L. Alk. 12% tūrio.