

baltasis sausas
Kilmės šalis: Prancūzija.
Vynuogės: Chardonnay 90%, Chenin ir Pinot Noir 10%.
Gamyba: vynuogės renkamos rankomis į 350 kg dėžes. Gaminamas tradiciniu metodu. Antrinės fermentacijos trukmė 15 mėnesių. Žvilganti gelsva spalva su lengvu žalsvu atspalviu, kurioje puikiai atsiskleidžia maži ir gausūs burbuliukai. Intensyvus ir aiškus citrusų vaisių su egzotinių vaisių užuominomis, paletėje jaučiamos kompleksiškos citrusinių žievelių ir pasiflorų užuominos. Ilgai išliekantis poskonis. Puikiai tiks kaip aperityvas ar su lengvais užkandžiais.
Pateikimo temperatūra: 7°C
Talpos: 0,75 l
el. bankininkyste arba kortele
pristatysime tą pačią darbo dieną
užsakant virš 49Eur