Pagrindinis
-
-
Rodelia Vino Rosato
16,00 €Rožinis sausas vynas
Šalis: Italija
Regionas: Veneto
Vynuogės: 60% Pinot Grigio + 25% Refosco dal Peduncolo Rosso + 15% Pinot Noir
Švelnus rožės, miško, braškių aromatai citrusinių vaisių ir melionų natos, su malonia traškia rabarbarų užuomina finale. Elegantiškas ir maloniai aromatingas, pasižymintis minerališkumu, gerai subalansuotas. Idealiai tinka su makaronais, kepta žuvimi, grybais ir vidutinio brandinimo sūriais, su paukštiena ir veršiena.
Rekomenduojama patiekti 6 - 11°C
Tūris: 0.75 L. ALK 12 % tūrio. Sudėtyje yra sulfitų.
Pagaminta ir išpilstyta Tenuta Corta Rodelia Italia
Atstovas Lietuvoje “MB Raudonas ir baltas“
-
CAPOMASTRO
15,00 €Veneto IGT Rosso
Raudonas sausas vynas
Šalis: Italija, Veneto
Vynuogės: Corvina 50% ir Rebo 50%. Intensyvi raudona spalva, intensyvūs raudonų vaisių aromatai, sausas, pilnas, harmoningas skonis. Tieikti 17–18 ° C
Laikyti vėsioje, sausoje ir tamsioje vietoje.
Dera: tinka prie pikantiškų pirmųjų patiekalų, mėsos ir sūrių.
Tūris: 0.75 L. ALK 12,5 % tūrio. Sudėtyje yra sulfitų.
Pagaminta ir išpilstyta: Cantine Lenotti S.R.L. Italijoje.
Atstovas Lietuvoje: MB “Raudonas ir baltas” Gedimino pr. 44A , Vilnius
-
Lenotti Colle Forte
17,00 €Rosso Del Veneto. Raudonas sausas vynas
Šalis: Italija, Veneto
Vynuogės: gaminamos iš raudonos „Merlot“, „Sangiovese“ ir, priklausomai nuo derliaus, taip pat „Corvina“ ribotu procentu. Puikios struktūros ir turtingos spalvos vynas, sausas, pilnas kūno, minkštas ir harmoningas
Spalva: Intensyviai raudona rubino spalva.
Puokštė: vyniška, tipiška ir intensyvi, su laukinių uogų užuominomis.
Patiekimo temperatūra: Pateikiama 16-18 ° C temperatūroje.
Dera: vynas labai tinka pirmiesiems patiekalams, visų rūšių mėsai, saldiems ir brandintiems sūriams, ant grotelių keptai žuviai.
Tūris: 0.75 L. ALK 12,5 % tūrio. Sudėtyje yra sulfitų.
Pagaminta ir išpilstyta: Cantine Lenotti S.R.L. Italijoje.
Atstovas Lietuvoje: MB “Raudonas ir baltas” Gedimino pr. 44A , Vilnius
-
Lenotti Costa Regale
2,00 €Collezione Valpolicella Ripasso Doc Classico Superiore
Raudonas sausas vynas
Šalis: Italija, Veneto
Vynuogės: Ribotais kiekiais gaminamos iš raudonųjų vynuogių Corvina (70%), Rondinella (25%) ir Molinara (5%) Sausas, sotus ir intensyvus vynas, kurį sušvelnina 1 metai senėjimo ąžuolo statinėse.
Spalva: Intensyvi rubino spalva, linkusi į granatą.
Puokštė: intensyvus, švelnus, kvapnus, šiek tiek eterinis, jis primena tauriųjų miškų, kuriuose brandinamas vynas, aromatus.
Patiekimo temperatūra: patiekiama kambario temperatūroje (18–19° C)
Dera: kepta mėsa, žvėriena ir brandinti sūriai.
Tūris: 0.75 L. ALK 14,5 % tūrio. Sudėtyje yra sulfitų.
Pagaminta ir išpilstyta: Cantine Lenotti S.R.L. Italijoje.
Atstovas Lietuvoje: MB “Raudonas ir baltas” Gedimino pr. 44A , Vilnius
-
Lenotti Terre Di Pra
22,00 €Raudonas sausas vynas
Šalis: Italija, Veneto
Vynuogės: Cabernet Sauvignon 100% Prieš spaudžiant vynuogės vytinamos, brandinimas ąžuolo statinėse vienerius metus. Intensyvi rubino spalva, linkusi į granatą.
Puokštė: Tipiška ir intensyvi, kvapni ir šiek tiek eteriška.
Skonis: sausas, pilnas kūno ir aksominis.
Patiekimo temperatūra: patiekiama kambario temperatūroje (18–19° C)
Dera: Vynas pikantiškiems patiekalams: kepsniai, ant grotelių kepta mėsa, žvėriena ir brandinti sūriai.
Tūris: 0.75 L. ALK 13,5 % tūrio. Sudėtyje yra sulfitų.
Saugojimas: Laikyti vėsioje, sausoje ir tamsioje vietoje.
Pagaminta ir išpilstyta: Cantine Lenotti S.R.L. Italijoje.
Atstovas Lietuvoje: MB “Raudonas ir baltas” Gedimino pr. 44A , Vilnius
-
LENOTTI Bio‘ Rosso
16,00 €Raudonas sausas vynas
Šalis: Italija, Venetas
Vynuogės: ekologiškų vynuogių mišinys, kurių pagrindas - „Sangiovese“. Intensyvi raudona – rubino spalva. Intensyvi aromatų puokštė, sausas, pilno kūno, aksominis.
Dera: tinka prie pikantiškų pirmųjų patiekalų, mėsos ir brandintų sūrių. Laikyti vėsioje, sausoje ir tamsioje vietoje.
Rekomenduojama tiekti 16 - 18° C
Tūris: 0.75 L. ALK 13 % tūrio. Sudėtyje yra sulfitų.
Pagaminta ir išpilstyta: Cantine Lenotti S.R.L. Italijoje.
Atstovas Lietuvoje: MB “Raudonas ir baltas” Gedimino pr. 44A , Vilnius
-
Wagner Stempel Riesling Brut Nature
0,00 €Baltas, sausas, putojantis vynas.
Šalis: Vokietija
Vynuogės: Riesling
Šviesiai geltona spalva su smulkūs perliški burbuliukai, pagamintas tradiciniu metodu („Methode Traditionelle“)
Vyrauja šviežių obuolių, citrusinių vaisių ir persikų aromatai. Itin sausas, labai gaivus ir nepaprastai švelnaus, klasikinio rūgštumo.
Gamyba: nerūdijančio plieno statinės, tradicinė fermentacija butelyje ne trumpiau 12 mėn. Derlius renkamas tik rankiniu būdu vynmedžiai auga skirtinguose Siefersheimerio vynuogynuose, daugiausiai žvyro molio dirvožemyje.
Liekamasis cukrus: 0,80 g/l. Sudėtyje yra sulfitų.
Alkoholio kiekis: 12 %
Tūris: 0,750 l
Atstovas Lietuvoje: MB „ Raudonas ir baltas“
Pagaminta ir išpilsyta: Wagner- Stempel D-55599 Siefersheim, Vokietija
-
Wagner Stempel SCHEUREBE
0,00 €Baltas sausas vynas
Šalis: Vokietija
Vynuogės: Scheurebe
Šviesiai geltona spalva su žalsvais atspalviais. Intensyvus greipfrutų, citrusinių vaisių aromatas.
Sausas, gaivus ir stimuliuojantis rūgštingumas, švelnus mineralinis kūnas, vidutinio kūno, subalansuotas.Gamyba: Vynmežiai auga Siefersheimo, Bambergo ir Uffhofeno vynuogynuose, daugiausia nuo smėlio iki akmenuoto priemolio dirvožemyje.
Liekamasis cukrus: 6,70 g/l Sudėtyje yra sulfitų.
Alkoholio kiekis: 12 %
Tūris: 0,750 l
Atstovas Lietuvoje: MB „ Raudonas ir baltas“
Pagaminta ir išpilsyta: Wagner- Stempel D-55599 Siefersheim, Vokietija
-
Wagner Stempel Grüner Silvaner
0,00 €Baltas sausas vynas
Šalis: Vokietija
Vynuogės: Grüner Silvaner
Aiški, šviesiai geltona spalva su žaliais atspindžiais. geltonų obuolių, meliono ir svarainio aromatas.
Sausas, gaivus rūgštingumas, minerališkas, subalansuotas.Gamyba: Gamyba: nerūdijančio plieno ir tradicinės vokiško ąžuolo statinės. Derlius renkamas tik rankiniu būdu vynmedžiai auga skirtinguose Siefersheimerio vynuogynuose, daugiausiai smėlio priemolio dirvožemyje.
Liekamasis cukrus: 4,1 g/l. Sudėtyje yra sulfitų.
Alkoholio kiekis: 12%
Tūris: 0,750 l
Atstovas Lietuvoje: MB „ Raudonas ir baltas“
Pagaminta ir išpilsyta: Wagner- Stempel D-55599 Siefersheim, Vokietija
-
RIESLING VDP. GTSWEIN
0,00 €
Baltas sausas vynasŠalis: Vokietija
Vynuogės: Riesling
Šviesiai geltona spalva su žalsvais atspalviais. Žaliųjų obuolių, persikų ir citrusų aromatai. Gaivus, sausas rūštingumas, minerališkas, subalansuotas.
Gamyba: nerūdijančio plieno ir tradicinės vokiško ąžuolo statinės. Derlius renkamas tik rankiniu būdu vynmedžiai auga skirtinguose Siefersheimerio vynuogynuose, daugiausiai smėlio priemolio dirvožemyje.
Liekamasis cukrus: 6,90 g/l. Sudėtyje yra sulfitų.
Alkoholio kiekis: 12% Tūris: : 0,750 l
Atstovas Lietuvoje: MB "Raudonas ir baltas"
Pagaminta ir išpilsyta: Wagner-Stempel D-55599 Siefersheim, Vokietija
-
La Fornarina Pinot Rose VINO SPUMANTE BRUT
16,00 €Rožinis, putojantis, sausas vynas su saugoma geografine nuoroda.
Šalis: Italija, Veneto
Vynuogės: Pinot Nero
Spalva rožinė, linkusi į blyškią vyšnią, švelni - patvari puta. Egantiškas vaisių aromatas.
Subtiliai, maloniai rūgštus ir intensyviai vaisinis.
Puikus kaip aperityvas, tinka prie žuvies užkandžių, subtilių pirmųjų ir antrųjų patiekalų.
Rekomenduojama patiekti 4 - 6 °C
Tūris: 0.75 L. ALK 12% tūrio. Sudėtyje yra sulfitų.
Atstovas Lietuvoje: „Raudonas ir baltas“